PENN advocaten

mr. D.M. Penn

Advocaat

Mr. David Penn heeft jarenlange ervaring met het bijstaan van particulieren en ondernemingen die de overheid op hun weg vinden. Hij behandelt vooral straf- en bestuursstrafrechtzaken. Zijn praktijk is landelijk. Hij behaalde onder meer successen bij hoogste rechtscolleges als de Hoge Raad, de Raad van State en de Centrale Raad van Beroep.

David Penn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Strafrecht, financieel economisch strafrecht, fiscaal strafrecht, internationaal strafrecht, jeugdstrafrecht, milieu strafrecht, militair strafrecht, penitentiair recht, TBS, uit- en overleveringszaken, vreemdelingenstrafrecht.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

In april 2022 voltooide hij met goed gevolg de leergang financieel-economisch strafrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Enkele voorbeelden van gepubliceerde uitspraken waarin D.M. Penn als advocaat de zaak behandelde, vindt u via de volgende links:

Hij staat een levenslang gestrafte bij en is deelnemer van de Stichting Forum Levenslang. Voorts is hij lid van de Vereniging Privacy Recht en redactielid van PO-Online, een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut.

In zijn vrije tijd probeert David zoveel mogelijk te sporten. Ook houdt hij van koken en van het lezen van geschiedenisboeken.