PENN advocaten

mr. I. Bakker

Partner

Mr. Iddo Bakker is een telg uit een Gelderse ondernemersfamilie. Al tijdens zijn rechtenstudie was hij werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor in Eindhoven/Bladel. Zoals te verwachten was begon Iddo zijn carrière in de ondernemingsrechtpraktijk. Na zijn beëdiging – in 2004 – werd hij echter steeds meer de familierechtadvocaat van het kantoor. In 2009 begon Iddo voor zichzelf, in Maastricht, en in 2014 bundelde hij zijn krachten met die van mr. David Penn.​ Vervolgens is hij zich ook gaan bekwamen in het strafrecht en jeugdstrafrecht.

Inmiddels verleent Iddo dus hoofdzakelijk juridische bijstand aan particulieren. Zij zien Iddo als vertrouwensman.

“Als advocaat heb ik vaak gezien dat cliënten aanvankelijk overweldigd raakten door hoeveel er op hen afkwam. Voor mij was en is het de uitdaging om de rust te bewaren, te kijken waar we staan en op basis van een plan te doen wat nodig is. Het mooiste vind ik het om vijf jaar na dato, als ik mijn client of cliënte dan nog eens spreek, te horen dat hij of zij nog steeds tevreden is over mijn aanpak.”

Mr. I. (Iddo) Bakker heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  1. Personen- en Familierecht
  2. Strafrecht

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.